Camping

De camping is een groene oase op de scheiding van akkerbouw en veeteelt. Hier kunt u te midden van de vele (zang)vogels helemaal tot rust komen. De vijftien plaatsen (±110 m2 zijn afgescheiden d.m.v. hagen en zijn allen voorzien van stroom 6 amp.)

Het sanitairgebouw

Het luxe sanitairgebouw heeft 3 wc’s, 1 urinoir, 3 wascabines, 1 zgn. familie-douche en 1 ‘gewone’ douche, 3 afwasplaatsen en stortbak voor chemisch toilet. Verder kunt u (tegen vergoeding) gebruik maken van de wasmachine. Voor foto’s van het sanitair klik hier.

Stacaravans
We hebben 2 stacaravans in de verhuur. Meer informatie leest u hier. Onder ‘foto’s’vindt u foto’s van de Clematis. Foto’s van de Roos worden binnenkort geplaatst.

Fiets- en wandelomgeving
De omgeving nodigt uit tot het maken van fiets- en wandeltochten. Fiets- en wandelroutes zijn op de camping beschikbaar.

Draadloos internet
D.m.v. een code kunt u gratis gebruik maken van het internet. Sinds juni 2018 zijn we aangesloten op “4G-buitengebied” en zijn we van 7 naar 40 mb gegaan, een hele verbetering. Bovendien hebben we in de kantine en verspreid op de camping een paar versterkers geplaatst zodat ook ‘achteraan’ ontvangst is.

Viswater
Viswater vindt u op 700 meter van de camping. Op 4 km afstand is een kleine haven (Burum).

Informatiemap
U krijgt bij aankomst een map in bruikleen met daarin allerlei informatie: mooie toeristische magazine, fiets-, wandel- en autoroutes, veerdiensten, plattegrond Grijpskerk etc. Verder hebben we in de kantine nog een hele uitgebreide informatiehoek met heel veel folders.

Wilt u reserveren?

Dat kan via “camping / reserveren” bovenin, dan hebben we meteen uw gegevens. Maar u mag ook mailen of bellen.