Camping

De camping is een groene oase op de scheiding van akkerbouw en veeteelt. Hier kunt u te midden van de vele (zang)vogels helemaal tot rust komen. De vijftien plaatsen (±110 m2 zijn afgescheiden d.m.v. hagen en zijn allen voorzien van stroom 6 amp.)

Het sanitairgebouw

Het luxe sanitairgebouw heeft 3 wc’s, 1 urinoir, 3 wascabines, 1 zgn. familie-douche en 1 ‘gewone’ douche, 3 afwasplaatsen en stortbak voor chemisch toilet. Verder kunt u (tegen vergoeding) gebruik maken van de wasmachine. Voor foto’s van het sanitair klik hier.

Stacaravans
We hebben 2 stacaravans in de verhuur. Meer informatie leest u hier. Onder ‘foto’s’vindt u foto’s van de Clematis. Foto’s van de Roos worden binnenkort geplaatst.

Fiets- en wandelomgeving
De omgeving nodigt uit tot het maken van fiets- en wandeltochten. Fiets- en wandelroutes zijn op de camping beschikbaar.

Draadloos internet
D.m.v. een code kunt u gratis gebruik maken van het internet. Sinds juni 2018 zijn we aangesloten op “4G-buitengebied” en zijn we van 7 naar 40 mb gegaan, een hele verbetering. Echter, of u op alle plekken het signaal van de wifi kunt ontvangen, hangt af van uw apparaat.  De plekken 1,2,13,14 pakken het wifi signaal wel op, overige plekken vaak niet. Hier wordt aan gewerkt.

Viswater
Viswater vindt u op 700 meter van de camping. Op 4 km afstand is een kleine haven (Burum).

Informatiemap
U krijgt bij aankomst een map in bruikleen met daarin allerlei informatie: mooie toeristische magazine, fiets-, wandel- en autoroutes, veerdiensten, plattegrond Grijpskerk etc. Verder hebben we in de kantine nog een hele uitgebreide informatiehoek met heel veel folders.

Wilt u reserveren?

Dat kan via “camping / reserveren” bovenin, dan hebben we meteen uw gegevens. Maar u mag ook mailen of bellen.